Over ons

De MakelaarsMaatschap, uw Makelaar voor Veldhoven, Eindhoven en regio.

Wij zijn een full-service makelaarskantoor met uitstekende verkoop begeleiding. Wij gaan voor een persoonlijke en service gerichte aanpak.

Het verkopen van uw woning is een grote stap. Wij willen u hier graag als deskundige op het gebied van woning verkoop goed bij begeleiden. Wij zijn 100 % makelaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Op kantoor, op straat, op de markt of in een restaurant, kopers zijn overal. Wij vinden huizen verkopen leuk en dat doen we het liefst de hele dag !

Wat doen wij voor u ; We grijpen zo veel mogelijk middelen aan om uw woning succesvol te verkopen. We verzorgen het hele verkoopproces vanaf het online plaatsen van de woning, het maken van brochures, het verzorgen van bezichtigingen, de onderhandelingen, het opmaken van de koopakte en alles daaromheen. Wij zorgen ervoor dat uw woning qua beeld en tekst zo goed mogelijk gepresenteerd wordt en verkopen uw woning voor de best mogelijke prijs.

ONS MOTTO : “NIET DE GROOTSTE MAAR WEL DE BESTE MAKELAAR !”

Daarom De MakelaarsMaatschap Mijntje Vissers

  • Wij gaan net dat stapje verder dan traditionele makelaars.
  • We kennen onze klanten persoonlijk en gaan middels betrokkenheid en enthousiasme ons uiterste best doen om uw woning voor de best mogelijke prijs te verkopen.
  • We zijn open en eerlijk. Wij durven het ook te zeggen wanneer het echt nodig is om uw woning te verbeteren zodat uw woning zo snel mogelijk verkocht wordt.
  • We zorgen ervoor dat uw woning perfect gepresenteerd wordt. Beelden zeggen immers meer dan 1000 woorden. Er wordt gewerkt met een professionele fotograaf.
  • Wij presenteren uw woning op Funda, Jaap en onze eigen website. In deze tijd is social media niet meer weg te denken en een uitermate goed medium om uw woning onder de aandacht te brengen. Marketing via Facebook en Twitter zal dan ook niet ontbreken.

WAT ZIJN DE MAKELAARSKOSTEN

Opstartkosten : € 350,- excl. BTW

Courtage : 1 % van de koopsom excl. BTW